Hlavní obsah
Článek

Věčná průšvihářka Lindsay Lohan (37) toho sice v posledních letech příliš nenatočila, ale o to lépe se jí daří vydělávat díky reklamě. Tento měsíc se například stala tváří nejnovější módní kolekce německého návrháře Philippa Pleina a jeho oblečení jí evidentně padne jako ulité. Během focení na mořském mole v italském Bellagio se hvězda převážně dětských rolí předvedla jako pravá dračice.

Lindsay vyměnila několik modelů, nejvíce jí to však slušelo v šedobílých dlouhých šatech bez ramínek a především pak v sexy červených šortkách na šněrování, bílé halence, červeném krátkém koženém  sáčku a stejnobarevných sandálcích na vysokých jehlách, které se zavazovaly kolem kotníků. Nechyběla ani kabelka s motivem americké vlajky. Herečka se v tomto modelu evidentně cítila jako ryba ve vodě a fotografovi za neustálého dohlížení návrháře neváhala předvést několik hodně svůdných póz.

Philipp Plein svou novou múzu ihned zapřáhl. Jako hlavní tvář jeho nové kolekce Lindsay totiž představil teprve o víkendu během Fashion Weeku v Miláně. „Lindsay je krásná, velmi uznávaná herečka a modelka. Můžeme tak vytvořit jedinečné fotky - rafinované a luxusní, ale také plné smyslnosti,“ neskrýval obdiv k Lohan Plein.

Reklama

Další články

Načítám