Hlavní obsah
Článek

Argentinský fotbalista Lionel Messi krátce po dovršení třicítky navlékl snubní prstýnek Antonelle Roccuzzo, již zná déle než polovinu svého života. Novomanželé po velkolepé veselce vyrazili na líbánky do Karibiku, ale ani tam si neužili soukromí.

Hvězda fotbalového týmu FC Barcelona už se svou ženou vychovává dva syny, takže se jejich svatební cesta změnila v rodinnou dovolenou. Novomanželé si na ostrově Svatý Bartoloměj moc romantiky neužili. Kromě potomků jim dělali společnost i Messiho spoluhráč Luis Suárez s partnerkou.

Plážových radovánek ve dvou už spolu mají Lionel a Antonella za sebou dost. Messi svou životní lásku údajně poznal už v devíti letech. Tehdy ho ale samozřejmě nenapadlo, že s ní bude tvořit rodinu, stejně jako se mu nesnilo o profesionální fotbalové kariéře.

Ostře sledovaná svatba se odehrála 30. června ve fotbalistově rodném městě jménem Rosario. I když Messimu soud před pár dny vyměřil kvůli daňovým únikům pokutu ve výši 250 tisíc eur, fotbalista byl na pláži v dobré náladě a laškoval se svou ženou. Finanční sankce je pro něj pořád lepší variantou než pobyt ve vězení, který mu také hrozil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám