Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V posledních letech to aspoň navenek působí tak, že co závod Daniela Landy (55), to nehoda a většinou zranění. A někdy i ošklivé. Zpěvák tentokrát havaroval na Rally Bohemia v Mladé Boleslavi, příčinou měl být údajně špatný rozpis.

„Dopadlo to dobře, jen jedno zlomený žebro,“ napsal si Daniel na sociální síť. Podobné zranění bere jako jiný rýmu. Vždyť mu už při závodění šlo několikrát o život, takže „porouchané“ žebro vnímá jako banalitu.

Tentokrát prý jeli s Pavlem Zalabákem na jedničku s výbornou, ale „dorazila“ je velmi nebezpečná zatáčka, které se bojí řada jezdců. „Měli špatný rozpis,“ píší fanoušci rallye. Landa je často účastníkem nehod, ani to ho ale neodrazuje od toho, aby si znovu do auta sedl a bojoval dál. Na sociální síti už padl i dotaz, že pokud má rád tak bolest, kterou mu koníček tak často působí, jestli by nebylo levnější a méně nebezpečné skočit si do sado-maso salónu.

Fanoušci jeho hudby se teď mohou jen modlit, aby se do příštího října, kdy začíná turné k jeho kulatinám Daniel Landa 50, jež zahrne koncerty v Brně, Ostravě, Pardubicích, Českých Budějovicích a Praze, nestala nějaká vážnější nehoda, která by mu zabránila vrátit se na pódia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám