Hlavní obsah
Článek

Vezly si do Karlových Varů obrovskou garderóbu, měsíce trávily se stylisty v nejlepších pražských buticích, u českých návrhářů i v luxusních šperkařstvích. Zářit na filmovém festivalu v Karlových Varech chtěla každá. Jen jedna ale mohla být jedničkou.

Nejdražší šperky vynesla Andrea Verešová (43), nejvíce těla ukázala zase Monika Koblížková. Hvězdami 52. ročníku karlovarského filmového festivalu byly všechny, ale tou největší byla jednoznačně topmodelka Daniela Peštová (53).

Žádná okázalost, žádné ukazování vnad či kalhotek. Přesto je vítězkou. Daniela neudělala jediný přešlap a vynesla nejkrásnější šaty na každé párty. A to outfity, jak řekla Super.cz, začala řešit teprve dva týdny před festivalem. To se teprve ukázalo, že nadace ALSA, kterou zastupuje, bude partnerem.

"Začala jsem plašit, když to klaplo, až bylo jasné, že festival podpoří nadaci. Přišla jsem domů a řekla jsem, že odteď nespím, že budu mít nervy co a jak. Dva týdny zpět jsem to začala intenzivně řešit. Šaty, které vyšly na zahajovací večer, přišly den před odjezdem do Varů," řekla Super.cz Daniela.

Reklama

Další články

Načítám