Hlavní obsah
Článek

Z bratrů Affleckových byl dříve slavnější Ben (44). O tři roky mladší Casey ovšem letos získal hereckého Oscara a pořádně mu šlape na paty. O jeho charizmatu se mohou přesvědčit i návštěvníci karlovarského filmového festivalu.

Pořadatelům festivalu se letos místo zasloužilých umělců podařilo přilákat hvězdy, které mají před sebou ještě dlouhou kariéru. Po Umě Thurman do Karlových Varů dorazil i Casey Affleck. Na závěr festivalu je očekáván Jeremy Renner, který je jako Hawkeye členem komiksového týmu Avengers.

Casey Affleck se už před Grandhotelem Pupp přivítal s Jiřím Bartoškou a fanoušky, jimž ochotně rozdával autogramy. Herec od únorového ceremoniálu, na němž převzal Oscara za hlavní roli ve filmu Místo u moře, pořádně prokoukl. Casey shodil plnovous a zkrátil vlasy, čímž výrazně omládl.

Ben je sice v Hollywoodu větším pojmem než jeho mladší bratr, ale hereckého Oscara ve své sbírce nemá. Americká filmová akademie jej ocenila za scénář k filmu Dobrý Will Hunting. Drama Argo, které Ben režíroval, získalo Oscara jako nejlepší film roku 2012.

Který z herců je větší fešák?
Ben Affleck
42,5 %
Casey Affleck
57,5 %
Celkem hlasovalo 442 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám