Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Klára Vytisková pronikla do světa módy. Provokatérka, která se při svých vystoupeních nebo na focení stylizuje do Lady Gaga, Amy Winehouse nebo Dity von Teese, ráda ukazuje své tělo ve vyzývavých modelech a nápadně se líčí.

Její styl se jí vyplatil. Stala se moderátorkou prestižní akce Prague Fashion Weekend, která tuto sobotu a neděli probíhá na pražské Pařížské třídě a jejíž hlavní hvězdou je topmodelka Hana Soukupová známá mj. z reklamy na Mattoni.

Klára Vytisková tuhle příležitost využila k tomu, aby spustila svůj vlastní blog pojmenovaný Klára´s Expression. Má být pro všechny, kdo se zajímají o módu, design a současné trendy. Na své stránky umístila i provokativní fotografie, kde odhaluje stehna nebo se předvádí v ultravysokých podpatcích.

„Jestli chcete vědět kde je jaká akce, výstava, přehlídka, večírek, koncert, jaký klipy se mi líbí anebo kde se dobře najíst, dát si kávu a pak si koupit něco hezkýho na sebe... Jojo to všechno tam bude, tak mrkněte na to," láká Klára na svůj blog.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám