Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dvou dětech a po třicítce rozhodně neztratila Andrea Verešová (43) nic ze svého půvabu. Naopak. Troufla si ukázat i svůj zadeček na módní přehlídce prádla pouze v tangách. Všichni museli uznat, že je dokonalý, bez jediné známky celulitidy.

Mezi bezdětnými dvacítkami, které ji na molu, které procházelo několika patry luxusní restaurace, doplňovaly, neměla žádnou konkurenci. Ploché bříško, štíhlá stehna, malý kulatý zadeček. Jejímu manželovi Danielovi Volopichovi lze tuhle bytost, která jako by vystoupila z obrazů italských renesančních mistrů, pouze závidět.

Andrea přitom tvrdí, že si postavu udržuje hlavně díky běhání kolem jejích dvou dětí. "A tak třikrát týdně si dám po půlhodince cvičení na power plate," ujistila Super.cz slovenská kráska, která na přehlídce, která zahájila Prague Fashion Weekend, který probíhá tuto sobotu a neděli na mole na pražské Pařížské třídě, zazářila jako největší hvězda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám