Hlavní obsah
Článek

Roman Šebrle (49) je léta ženatý s přírodní blondýnkou Evou. Proto docela překvapil, když přiznal, že jeho ideálem krásy byly vždycky brunetky. Ty také nejvíc obdivoval na tiskové konferenci soutěže krásy Miss Face.

"Přišel jsem se podívat a musím říct, že ročník je to kvalitní, tak jsem zvědavý, jak to dopadne. Manželka je sice blondýnka, nicméně se mi vždycky víc líbily brunetky. Ale žena musí zaujmout, u mě jsou to oči a pohled. Samozřejmě i postava je důležitá, a když je sportovní, tak tím líp," řekl Super.cz Šebrle.

I hubené dívky by podle něj měly sportovat. "Když je holka hubená a není vysportovaná, nevypadá to úplně dobře. Když je zadek vysportovaný, je to rozhodně lepší," míní Roman, který se stále udržuje ve skvělé kondici. Dá mu to ale mnohem více práce než v dobách vrcholového sportování.

"Když jsem sportoval, tak jsme trénovali třeba osm hodin denně, a výdej energie byl takový, že bylo úplně jedno, co člověk snědl. Jedl jsem všechno. Bílé pečivo, knedlíky, cokoli. Hlídal jsem se jen před závody. Teď je výdej daleko menší, musím se mnohem víc hlídat, omáčky už si dávám jen občas, ani tatarka nemůže být pokaždé," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám