Hlavní obsah
Článek

Vnučka britské královny Alžběty II. Zara Phillips (30) zuří poté, co její manžel Mike Tindall jen pár týdnů po svatbě flirtoval na Novém Zélandu s výstavní blondýnou. Zprávu, kterou přinesl deník The Sun, následně potvrdily záběry z bezpečnostních kamer.

Teď má na Mika pifku nejen zhrzená Zara, ale i celá královská rodina, která 32letého ragbistu přijala mezi sebe, a stín skandálu tak dopadá i na ni.

Pohledná královnina vnučka poprvé od incidentu ve čtvrtek stanula svému manželovi tváří v tvář. A hned dala najevo, že se nehodlá spokojit s lacinými výmluvami. Po Mikovi vyžaduje telefonní číslo neznámé blondýnky, aby si vyslechla, co jí o manželově úletu řekne přímo ona, napsal The Sun.

Sportovec, který je kapitánem britské ragbyové reprezentace, ale kličkuje. O dívce sice tvrdí, že „rodinnou přítelkyní“, záhy ale dodává, že na ni nemá kontakt a není schopen se s ní nijak spojit.

Kamerové záběry ukazují Mika, jak blondýnu objímá, líbá a noří svůj obličej do jejího výstřihu. „Zara Mikovi řekla, že s tou ženou chce mluvit a slyšet přímo od ní, že se nic nestalo. On jí ale odpověděl, že na dívku nemá kontakt,“ prozradil deníku The Sun zdroj blízký rodině.

„Je pravda, že Zara chce dát věci do pořádku, aby už to bylo za nimi. Není pochyb, že to jejich manželství zasáhne,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám