Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zakrátko to bude rok, co herec a principál divadla Ungelt Milan Hein vstoupil do registrovaného partnerství s dlouholetým přítelem Martinem. Tento krok přinesl divadelnímu podnikateli po sedmdesátce do života i roli otcovskou, neboť jeho partner má z předchozího manželství dvě dcery.

„Můj partner má ve střídavé péči dvě dcery a s tím už jsem se dokázal vypořádat. Nejdřív jsem měl snad až přílišný pocit zodpovědnosti, abych si nehrál na druhého tátu a nenarušoval mu jeho otcovské metody. Holky beru jako své dvě mladé kamarádky a tohle si už, myslím, sedlo,” uvedl spokojeně Hein, který v našem rozhovoru mimo jiné uvedl: „Obřadem se mezi námi mnoho nezměnilo. Jsme spolu devátým rokem.”

S manželstvím přišly do Heinova života i další příjemné změny. S partnerem si například postavili kamenný dům v bretaňském stylu ve Vrchotových Janovicích. Letos tedy nebude každý den sledovat letní scénu divadla z okna svého domu na pražském Novém světě, vzdáleného jen pár metrů od přírodního amfiteátru. „Nebudu se tolik stresovat, jestli bude pršet, či nikoli. Bude mě to tedy zajímat i nadále, ale bude mi stačit, když mi to kolegové zatelefonují,” řekl Hein při zahájení třináctého ročníku letní scény Ungeltu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám