Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Stašová (69) si už zvykla na to, že letní prázdniny jsou ve znamení práce. Poslední roky platí, že oblíbená herečka prakticky nesejde z jeviště. Například na letní scéně divadla Ungelt se objeví třiadvacetkrát v představeních Drobečky z perníku, Filumena Marturano, Poslední ze žhavých milenců, Římské noci a Skleněný zvěřinec.

O cestu do své milované Itálie se herečka ale neochudí, vyrazí hned dvakrát, jednou s fotografkou Lenkou Hatašovou a kolegyněmi a podruhé s maminkou Jiřinou Bohdalovou. „Máme spolu namířeno na Sicílii. Už jsme tam spolu byly třikrát, mámě se tam hrozně líbí, a tak jsem říkala, že pojedeme i letos,” prozrazuje své plány Stašová.

Kromě toho bude herečka za maminkou jezdit na chalupu do Semil. „Většinou to budou jen krátké návštěvy, večer přijedu a další den se vrátím, protože mám hodně představení. Ale moc se na to těším,” říká Simona Stašová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám