Hlavní obsah
Článek

Kdo jiný by měl mít na ruce hodinky Richard Mille z kolekce Rafael Nadal než právě Rafael Nadal (31)? Vždyť tím, že vydrží nárazy jeho forhendů, jsou na světě naprosto unikátní.

Jeden z historicky nejlepších i nejbohatších tenistů světa spojil své jméno se slavným švýcarským hodinářem v roce 2008. Před tím hodinky nenosil a na kurt se je vlastně i bál vzít, protože by nárazy nevydržely. Okamžitě Milleho strojkům propadl. „Přišel ke mně domů na Mallorce a byli jsme ihned na stejné vlnové délce. Jakmile jsem hodinky vyzkoušel, zamiloval jsem si je. Jsou pro mě jako druhá kůže,“ rozněžňuje se tenista, který souhlasil, že s Milleho kolekcí spojí svoje jméno.

Sportovní hodinky, s nimiž se nyní nechal vidět na kurtech French Open, jsou konkrétně Richard Mille RM 27-03 a bylo jich vyrobeno pouhých 50 kusů. A nejsou zrovna za pakatel - stojí 650 tisíc euro, což je nějakých 17,11 miliónů korun. Jejich pouzdro je z uhlíkového vlákna a výrobce se chlubí, že hodinky mají díky unikátní konstrukci inspirované podvozky sportovních vozů extrémně vysokou odolnost vůči nárazům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám