Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Tohle musely být velmi silné okamžiky! Zpěvačka Ariana Grande, na jejímž koncertě došlo minulý týden k teroristickému útoku, se včera vrátila do Velké Británie. V nemocnici Royal Manchester Children's Hospital ještě ten den navštívila své malé fanoušky, kteří byli zranění. Přinesla jim dárky, podepisovala se a taky se s nimi fotila.

Na dojemném obrázku u nemocničního lůžka můžete s populární zpěvačkou vidět desetiletou oběť útoku Jaden Farrell - Mann, která během exploze utrpěla zlomeniny na obou nohách a zranění od střepin. Za sebou už má dvě operace. Z návštěvy zpěvačky byla malá dívenka v šoku. „Zrovna seděla a koukala se na televizi, když vešla do pokoje. Byla úplně unešená. Vůbec to nečekala,“ řekla k návštěvě dívčina matka Sharon deníku Manchester Evening News.

Už v neděli zpěvačku čeká velkolepý benefiční koncert One Love Manchester k uctění památky obětí útoku sebevražedného atentátníka, ke kterému došlo v hale v Manchesteru krátce po skončení zpěvaččina koncertu. Při útoku zemřelo celkem 22 lidí včetně dětí. Dalších šest desítek bylo zraněno.

Na koncertu, který se bude konat na kriketovém hřišti ve Stratfordu poblíž Manchesteru s kapacitou padesát tisíc lidí, vystoupí také Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Black Eyed Peas nebo Take That s Robbiem Williamsem. Lístky na něj se oficiální cestou vyprodaly během pár minut. Koncert bude živě přenášet BBC One i několik rozhlasových stanic. Živě jej zítra odvysílá také ČT art od osmi hodin večer.

Reklama

Další články

Načítám