Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ariana Grande dnes ráno dorazila na letiště Stansted, ve Velké Británii ji v neděli čeká benefiční koncert k uctění památky obětí útoku sebevražedného atentátníka, ke kterému došlo minulý týden v hale v Manchesteru krátce po skončení zpěvaččina koncertu. Zemřelo při něm 22 lidí a dalších šedesát bylo zraněno.

Koncert One Love se uskuteční na kriketovém hřišti ve Stratfordu poblíž Manchesteru a vystoupit mají kromě Grande také Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Black Eyed Peas nebo Take That s Robbiem Williamsem. Lístky na něj se oficiální cestou vyprodaly během pár minut.

I na akci související s neštěstím, při němž umíraly děti, se ale lidé snaží vydělat a na internetu se následně objevily vstupenky za mnohonásobně vyšší ceny než 40 liber, za které se oficiálně prodávaly. Na eBayi se měla objevit nabídka na dva lístky za 400 liber, mluvčí společnosti pro Evening Standard uvedl, že eBay prodej lístků nepovoluje a takové nabídky budou smazány. Stejně tak nabídky na ‚zboží jakkoli profitující z tragédie v Manchesteru‘.

Do Velké Británie Arianu Grande doprovázejí rodiče Joan a Edward a přítel Mac Miller. Žádný z nich neměl po příletu na londýnské letiště na pózování nebo rozhovory pochopitelně náladu a z dosahu fotoaparátů po výstupu ze soukromého letadla všichni rychle zmizeli do přistaveného auta.

Koncert bude živě přenášet BBC One i několik rozhlasových stanic. Živě jej odvysílá také ČT art.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám