Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Batulková (66) se k aktuálnímu dění v rodině moc nevyjadřovala. Manželská krize jejího syna Jakuba Prachaře (40) a Agáty (38), kteří spolu čekají dítě, a zároveň nejrůznější vyjádření Agátiny matky Veroniky Žilkové (62) však nesla těžce.

A něco málo k tomu řekla i jako host dua Těžkej Pokondr na Frekvenci 1.

„Těžko to zvládám, chci mít kolem sebe mediální klid, protože to vůbec nemám zapotřebí, o to hůř, že se to týká Jakuba a jeho života, chci, aby byl v pohodě. To dítě chcete vidět šťastné a tahle kauza mě udělala velice nešťastnou a udělala by mě nešťastnou i v hlubokém soukromí, i kdyby to nešlo ven. O to hůř, že je to takhle medializované a že je to spojené s tak bohužel mediálně produktivní rodinou,“ narážela zjevně na Veroniku Žilkovou a Agátu Dana Batulková, jež by nejraději byla, kdyby se všechno řešilo v poklidu v soukromí.

„Připadá mi nedůstojné vyřizovat si jakékoliv věci přes média. Nechci nikoho urazit, ale ani světský by se k sobě takovým způsobem nechovali. Přijde mi nedůstojné, aby si dvě ženy vyřizovaly věci přes média, nejsem ten typ a nikdy nebudu,“ uzavřela Batulková.

Která dáma má vaše sympatie?
Dana Batulková
92,7 %
Veronika Žilková
7,3 %
Celkem hlasovalo 94210 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám