Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nevinná dívenka? Kdepak, pořádná divoška! To tedy rozhodně je zpěvačka a herečka Anna Slováčková (28), která se nebála na křest nové chlapecké kapely vyrazit v sáčku, pod kterým měla jen podprsenku, a sako posléze klidně shodila a pózovala jenom v prádle.

"V kapele mám jednoho ze svých nejlepších kamarádů, tak jsem se rozhodla, že mu takhle zpestřím náladu. Ale myslím, že zrovna na něj to moc zabírat nebude," smála se Anička, na kterou prý kvůli tomu její nový partner žárlit nebude. "On ví, že se odvážně oblékám pořád, nejenom na akce, a že mě baví různě experimentovat," řekla nám.

Když jsme se jí ptali, co ji v nejbližší době čeká, překvapila i informací, že ona sama má také kapelu. "Budu zkoušet dva muzikály, Krysaře v Kalichu a Iaga v Hybernii, na což se hrozně těším. A čekají mě koncerty s mojí kapelou, máme pár nových písniček, které budeme prezentovat na koncertech. Už teď jsem z toho nervózní," svěřila.

A jakou hudbu od ní můžete očekávat? "Hrajeme hlavně covery, ale jsou hodně odlišné od těch originálních písniček, takže to není žádná Tvář. Je to punk, pop, rock, opravdu směs úplně všeho," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám