Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera zpěvačky Madonny Lourdes Leon vypadá rozhodně starší, než na čtrnáct let. Na oslavě prvních narozenin oděvní značky Material Girl, kterou Lourdes provozuje se svou slavnou matkou, vypadala jako vrstevnice o dvanáct let starší Kelly Osbourne (26), jež je tváří značky. Kromě vyspělé postavy k tomuto dojmu zajisté přispěly i lodičky na vysokém podpatku a rudě namalované rty.

Oslava se konala v newyorském obchodním domě Macy’s, kde butik Material Girl sídlí. Hlavními hvězdami byly právě obě dcery slavných rodičů – Lourdes a Kelly Osbourne, jejímž otcem je zpěvák Ozzy Osbourne. Obě pak pózovaly u obřího narozeninového dortu a ruku v ruce se za velkého zájmu fotografů a fanoušků prošly po červeném koberci. Součástí oslavy byla i módní přehlídka a rozdávání rozhovorů.

Hlavní tváří značky však stále zůstává Kelly Osbourne, která se rovněž objevuje na většině plakátů a reklam pro Material Girl. Poté, co Osbourne výrazně zhubla, se stala téměř módní ikonou, která dokonce v televizním pořadu kritizuje modely slavných. A servítky si u toho rozhodně nebere. Zkritizovala už například vévodkyni z Cambridge Kate (42), když prohlásila, že by se jako ona nikdy neoblékla či o šatech „Hermiony“ Emmy Watson řekla, že vypadaly jako záclona. Nejdrsněji se pak však opřela do Christiny Aguilery, o níž řekla, že je tlustá mrcha.

Reklama

Další články

Načítám