Hlavní obsah
Článek

Přístroj Laxman na rychlé odstranění únavy, stresu a nespavosti, na rychlou relaxaci a učení používají i celebrity. Laxman má letos rekordní prodeje.

Je to víc než relaxace, říká George Clooney

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi uživatele Laxmanu patří takové osobnosti jako Demi Moore, David Beckham nebo George Clooney: ,,AVS přístroj mě zrelaxuje za pár minut lépe, než několik hodin strávených na pláži.“ Tuto technologii přitom považuje většina lidí za něco víc než relaxační fitness. Je to prý způsob, jak se může každý bez léků udržovat zdravý, účinně meditovat a rozvíjet osobnost. Ani české celebrity nezůstávají pozadu. Jména, články, vše o AVS přístrojích:

Velké slevy na www.psychowalkman.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mimořádnou příležitost mají zájemci o tuto technologii právě teď. Kromě slevy 3600 Kč na nejprodávanější Laxman Premium si tento přístroj také můžete zdarma půjčit domů. Nebo získat speciální sadu programů ,,První týden“, také zadarmo. Sada se může stát takovým ,,otvírákem“ vaší mysli, i začátkem nové kvality života. V rámci Festivalu ,,Laxman: radost ze života“ je k dispozici celkem sedm akcí, v Česku poprvé a zcela mimořádně. Festival trvá do konce května.

Laxman vyvinuli Němci a NASA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na vývoji Laxmanu se podílela i NASA, psychologové Pentagonu a dva nositelé Nobelových cen. Princip je ovšem založen na 5000 let starých zkušenostech lidstva o působení světla a zvuku! Nasadíte si sluchátka a speciální ,,světelné“ brýle a na ovládací jednotce si spustíte program, například ,,Rychlé odstranění únavy“. Pulsující světla brýlí a zvuk a hudba vysílají frekvenci, která přeladí fungování mozku i tělesné biorytmy. Únavu nahradí hluboká relaxace a vstáváte za pár minut odpočinutí jako po dvouhodinovém spánku. Stejným způsobem dosahuje AVS přístroj dalších zhruba třiceti účinků. Video o principu:

Radek Kubica, projektový manažer Filmové databáze:

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Psychowalkman jsem se rozhodl vyzkoušet z důvodu náročného životního stylu. Přístroj Laxman mi výrazně pomohl ke zvládnutí zkoušek na vysoké škole a zároveň k udržení vysokého výkonu v zaměstnání. Pokládám jej za velice průlomovou technologii, která se jistě v budoucnu rozšíří mezi širokou veřejnost. Stovky autentických zkušeností uživatelů, lékařů, celebrit najdete na největším českém portále o AVS přístrojích:

Další články

Načítám