Hlavní obsah
Článek

Režiséru Filipu Renčovi (58), který minulý týden začal natáčet pokračování legendárního seriálu Sanitka, přistálo do klína zlaté prasátko. Podle scénáře režiséra a scenáristy Zdeňka Zelenky bude natáčet jeden z nejnákladnějších celovečerních filmů v historii české kinematografie. Hrubý rozpočet je zatím odhadnutý na sedmdesát miliónů korun.

„Bude se jednat o veselý rodinný film, u kterého se pobaví celá rodina. Je to o člověku, který vždycky přijde do města a řekne, že ve městě zavede plynové osvětlení. Je to ale jenom záminka, aby mohl do města pouště plyn na změny nálady. Jedině děti jsou proto tomu odolné a mohou proti němu bojovat,“ prozradil část scénáře producent snímku Zdeněk Kubík, který stojí i za filmy Czech Made Man a očekávaným trhákem Hranaři.

„ Film začne tak, že v jednom městě dotyčný pán končí a odlétá svým balonem do jiného města. Tam právě začne náš příběh. Vše se bude točit před zeleným pozadím a přípravy budou trvat tři čtvrtě roku, takže se natáčet začne příští rok v zimě. V toto roční období se totiž moc filmů netočí, ale jelikož budeme pracovat ve studiu, tak nám počasí nevadí,“ dodává Kubík, který v podledních dnech vzal pod svou ochranu zpěvačku Ivetu Bartošovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám