Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) byla jednou z porotkyň soutěže Dívka roku a v tomhle případě byla rozhodně ženou na svém místě. Sama totiž prošla jako dívenka celou řadou soutěží krásy. A s úspěchem.

"Od třinácti let jsem vymetla asi dvanáct různých soutěží. Počínaje Miss Kastrol a konče Miss Poupě a Mini Miss, kde byl hlavní parametr, aby dívka neměřila víc než 160 centimetrů," vyprávěla nám Eva, která je pyšná na svoji výšku sto padesát osm a půl centimetru. "Tam jsem byla Miss sympatie a skončila jsem jako třetí. V porotě byla Eva Jurinová, to si dodneška pamatuju," pochlubila se.

Dceru Zuzanku, i když hraje třeba v reklamách, by prý ale zatím do žádné dětské soutěže krásy nepřihlásila. "Takové Miss Mléko anebo Miss princezna mi přijde opravdu přehnané. Líčit pětiletou holčičku je podle mě na pár facek. Něco jiného je, když je v reklamách nebo v televizi, tam ji sice taky líčí, ale pořád za holčičku a ne za patnáctiletou pracovnici z Perlovky. A hlavně jestli moje dcera půjde do nějaké soutěže krásy, tak to chci buď moderovat, anebo být v porotě a dostanu ji na bednu," uzavřela se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám