Hlavní obsah
Článek

Nevypadají úžasně? Zpěvák Martin Chodúr (34) a jeho přítelkyně Ivona Selníková vyrazili na Slovensku na večírek ve stylu slavného hollywoodského filmu a vzali si na něj oblečení, které jako by z dvacátých let skutečně vypadlo!

„Když mi má přítelkyně nedávno oznámila, že firmy, ve kterých pracuje, chystají pro své obchodní partnery v Bratislavě večírek ve stylu Velkého Gatsbyho, moc mě to zaujalo a začal jsem se těšit, jak se s Ivonkou pro jeden jediný večer převtělíme do Daisy Buchanan a Jaye Gatsbyho. Román, podle kterého vznikly oba filmy, jsem před lety přečetl v originále a myslím si, že nikdy nebyl jazzový věk 20. let minulého století tak pravdivě zachycen, jako právě v téhle knize,“ svěřil se vítěz SuperStar.

„V obou filmových verzích pak příběh o tragické lásce, vášni a nezdolné touze působivě představuje dobu žhavého a nablýskaného jazzu, dekadentní semeniště lehkých mravů, chladného šampaňského, exotických a náročných žen, podloudných obchodníků, strmě rostoucích akcií a přespříliš povrchních životů,“ popsal Martin, kterému se líbí víc první filmový Gatsby z roku 1974 s Miou Farrow a Robertem Redfordem v hlavních rolích než Velký Gatsby z roku 2013 s Leonardem DiCapriem. U něj však zase oceňuje hudbu.

„S oblečením nám pomohla Sysa Klein, doslova na poslední chvíli nám vytrhla trn z paty. Nešlo ale o žádné repliky historických kostýmů, nýbrž o moderní inspiraci meziválečným obdobím. Ivonce na míru zhotovili čelenku s péry a jako stylový doplněk nechyběly typické perly. Měla i rukavičky a zdobené boty. Opravdu moc jí to slušelo,“ opěvoval svou lásku Chodúr.

I on sám byl ale elegán každým coulem. Frak z chladivého lnu, košile z pravého ručně naškrobeného popelínu, vestička a motýlek s rukavicemi způsobily, že by asi i filmový Kristián vedle něj působil jako břídil!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám