Hlavní obsah
Článek

V historických muzikálech má zpěvák Jan Kopečný výhodu v tom, že na rozdíl od svých krátkovlasých kolegů nemusí nosit paruky. Na svoji dlouhou hřívu je hrdý až skoro obsedantně. Kdyby mu řekli, že se má kvůli roli ostříhat, raději by ji odmítl.

"To je pravda. Zatím jsem žádnou paruku neměl, a to je těch muzikálů už celá řada. Teď jako král Ludvík IV. v Muži se železnou maskou ji taky nebudu potřebovat. Nepotřeboval jsem ji jako Nicolas v Angelice ani jako d´Artagnan ve Třech mušketýrech. Tyhle historické muzikály mi sedí i podle reakcí diváků a myslím, že tady to nebude výjimka," míní Honza.

V současných kusech, Honza hraje například v Čase růží anebo v Dětech ráje, mu naopak vlasy překáží a nosí je svázané v drdůlku. "Dělali jsme třeba jeden muzikál v Hybernii, kde mi režisér říkal, že se mám ostříhat, že se na to nedá koukat. Na tu radu jsem nedal a radši si vyberu jiný projekt, než abych se musel stříhat," svěřil.

"Je to taková moje osobitost. Vlasy jsem si ostříhal jen jednou v patnácti a pak jsem si je zase nechal narůst. Mám svoje vlasy rád a nebráním se tomu to prezentovat," dodal a my zažertovali, že by tedy mohl klidně dělat i reklamu na šampón. "To by měly dělat asi spíš holky, ale jak říkám, nebráním se ničemu," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám