Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) si naplno užívá mateřství. Má za sebou šestinedělí a pomalu se vrací do práce. "Mám zpátky svojí váhu, jsem ráda, že šestinedělí skončilo. Přestávám mít plačtivé chvilky u zpráv a začínám makat," řekla Super.cz Agáta.

"Musím to zaklepat. Nabídky se množí. Bála jsem se, že po porodu mě nikdo nebude chtít a je to úplně naopak. Je toho ještě mnohem více. Takže Kryšpínovi (7 týdnů) vděčím za serióznější práce a taky obří prsa, po kterých jsem vždycky toužila," směje se.

"Některý holky za ně musí zaplatit sto tisíc na plastické chirurgii a mě je Kryšpín daroval. Pořád kojím a mám fakt pocit, že jsou pořád větší a větší," usmívá se Agáta.

"Mateřství si fakt užívám. Je to nádhera. Vůbec jsem si to neuměla představit. Jakmile jsem nyní chvíli od Kryšpína pryč, hrozně se mi stýská. Hodně práce se tak snažím zajistit tak, aby se dala udělat doma," vysvětlila Super.cz Agáta při focení kampaně na kočárky.

"Fotilo se u mě doma na zahradě a atelier jsem si udělala v obýváku. Bylo to hned vyřešený. Firma ušestřila za pronájem aťasu a byla ráda," dodala Hanychová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám