Hlavní obsah
Článek

Na jednu z nejprestižnějších společenských akcí za celý rok, newyorský Met Gala, se vypravily celebrity notoricky známé ze stránek společenských a módních magazínů, ale i ty, které v průběhu roku obsah fotobank snímky neplní. Kromě sester Jennerových a Hadidových tak do Metropolitního muzea umění zavítaly např. Courtney Love (59) s dcerou Frances Bean Cobain (24).

Na slavných schodech před budovou muzea i uvnitř Courtney a Frances demonstrovaly, že vztahy mezi nimi, dříve dost napjaté, jsou nyní v pořádku. Nebo to tak alespoň vypadalo. Však by také poté, čím si po smrti Kurta Cobaina v roce 1994 i v letech následujících prošly, už bylo načase...

Courtney Love v minulosti bojovala s drogami i alkoholem, v roce 2009 byla Frances svěřena do péče babičky. Ještě ani v roce 2014 to nebylo ideální, mladá dědička po rockové legendě matku ani nepozvala na svatbu. O necelé dva roky později - při rozvodu s dnes jednatřicetiletým muzikantem Isaiahem Silvou - už ale byla Love své jediné dceři oporou a tento stav snad zatím trvá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám