Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tak to je opravdu docela síla! Jak Super.cz již informoval, herec, dabér a producent Jiří Pomeje (†54) posledních pár týdnů bojuje s rakovinou hrtanu. Brzy ho čeká ozařování a pak se rozhodne, zda to stačí, nebo jestli bude muset o život bojovat dál a razantnějšími prostředky. Jak se ale zpráva o jeho nemoci roznesla, kromě mnoha vzkazů plných podpory se dočkal i toho, že se mu prý drsně ozvali i ti, od kterých by to nečekal!

Jiří Pomeje si nadělal velké dluhy kvůli filmu Andělská tvář, prý ho tehdy podrazil jeden ze sponzorů filmu, který při natáčení odstoupil. Nedávno mu skončil letitý konkurz a je logické, že se začali ozývat exekutoři, kteří vymáhají pohledávky, jež pod konkurz nespadaly.

„Když vyšlo, že mám rakovinu, většina exekutorů se zachovala nanejvýš citlivě a slušně. Za to jim jsem vděčný. Pochopili, že teď nemůžu pracovat, když jsem prakticky přišel, a doufám, že dočasně, o svůj pracovní nástroj, o hlas. Pak tu ale jsou jedni vymahači, kteří se zachovali opravdu drsně,“ řekl, nebo spíš zašeptal pro Super.cz Pomeje.

„Bylo to hned po té zprávě. Asi mají strach, že umřu a že dluh nesplatím. Ale přitom by mi spíš měli držet palce, abych se v klidu a úspěšně vyléčil a mohl dál splácet. Mrtvý bych jim byl na nic, s manželkou máme samozřejmě předmanželskou smlouvu, takže z ní nic nevymůžou, kdyby to dopadlo špatně,“ nechápe herec.

Toho prý razance vymahačů překvapila. Přesto ale pevně věří, že boj s nemocí vyhraje a že i těm, podle jeho slov „neurvalcům“, bude moci zaplatit, co je potřeba.

Související témata:
Vymahači

Reklama

Další články

Načítám