Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U našich slovenských sousedů je vnímají na základě jejich hudebního projevu, v Česku jsou jednovaječná dvojčata tvořící pěvecké duo TWiiNS čím dál víc známá hlavně díky svému vzhledu.

Daniela a Veronika Nízlovy totiž pravidelně zásobují sociální sítě fotkami ze svých exotických dovolených. Na začátku tohoto roku jsme vám zprostředkovali pár sexy momentek z dovolené na Bali a nyní přicházíme s fotkami z dovolené na Maledivách.

TWiiNSky se zde předvádějí v titěrných plavečkách a dávají na odiv své parádní figury. Za skvělé postavy zpěvačky vděčí jednak dobré genetické výbavě, jednak se o svůj vzhled zodpovědně starají.

Kromě toho, že úzkostlivě dodržují jídelníček, tak pravidelně cvičí. Holky ale jen tak neuvidíte ve fitku, jak se potí u strojů, neboť si spíše ujíždí na moderních způsobech modelování postavy, jako je jumping, spinning, kruhový trénink, nebo tanec. No radost na ně pohledět...

Reklama

Další články

Načítám