Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klára Issová (44) patří mezi naše nejkrásnější herečky, a tak není divu, že se často převtělí v modelku. Sexy štíhlá kráska nyní odhalila své bříško a nahodila svůdné pohledy před fotografem Petrem Kozlíkem a společně s polským hercem Pawłem Delągem, se kterým si zahrála ve filmu Všechno nebo nic, nafotila kampaň.

"Navazujeme na film Všechno nebo nic, kde jsem hrála bláznivou odvázanou holku, vrátili jsme se přibližně do těch charakterů. Je to o emocích, o kterých i celý film byl. Proto jsme nafotili kampaň s názvem Emotion," řekla Super.cz Klára.

Focení si herečka užívala. "Mám to moc ráda, hrozně mě to baví. V modelingu si můžu vyzkoušet různé polohy. Když jsem kdysi začala fotit pro časopisy nebo kampaně, byla jsem překvapená, jak těžká práce to je. Ale mám radost, baví mě to. To, co dneska fotíme, je přesně můj šálek kávy, elegantně ležérní móda, to je moje," vysvětlila.

A jak se o svoji štíhlou postavu stará? "Probírám se z jarního spánku. Minulý týden jsem byla dvakrát na boxu a třikrát na józe. Sport mám ráda. Cvičím, udržuje mě to v dobrém naladění. Žádné diety moc nedržím. Jím lehce, zdravě, to, myslím, stačí," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám