Hlavní obsah
Článek

Řidiči i turisti v centru Prahy v sobotu nestačili zírat. Naskytl se jim nevídaný pohled. Na vlastní oči totiž spatřili dokonalou kopii legendární egyptské panovnice Kleopatry. A to dokonce za volantem při řízení auta. Za maskou Kleopatry nebyl nikdo jiný, než jedna z muzikálových představitelek této hrdinky Ilona Csáková (41).

„Bylo docela legrační pozorovat reakce spoluřidičů, když jsem stála na křižovatce. Stalo se mi poprvé, že jsem v kostýmu přejížděla z místa na místo. Nedalo se to vyřešit jinak. Nebyl čas. Hned po představení Kata Mydláře, jsem se musela v rekordním čase obratně převléknout z kostýmu Žofie do kostýmu Kleopatry a přizpůsobit jí také líčení,“ osvětlila zpěvačka své sobotní pracovní peripetie.

Pak už Kleopatra musela rychle skočit do auta a přesunout na do pražské Grébovky na tradiční vinobraní. To se letos celé neslo v antickém duchu. Zazněly pochopitelně také písničky ze stejnojmenného muzikálu, který se příští rok opět na chvíli vrátí na prkna divadla Broadway.

Společně s návštěvníky si Ilona užila báječnou atmosféru a také poslední teplý podzimní den. Musela si však odepřít místní burčák a nemohla se zdržet. „Neriskla bych si ani ochutnat. Hned po vystoupení jsem se převlékla do civilu, sedla zase za volant a frčela do Soběšic za svou rodinou,“ uzavřela povídání diva, která se v nejbližší době chystá na dovolenou k moři, kde se svými nejbližšími oslaví narozeniny. Po návratu ji bude čekat stěhování do nového domu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám