Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo bujarého večírku slavil své narozeniny Martin Dejdar (59) prací. V den D hrál rovnou dvě představení muzikálu Mýdlový princ s hity Václava Neckáře. Kolegové z muzikálu mu v sobotu připravili po odpoledním představení překvapení přímo na jevišti.

"Dostal jsem pařížský dort a všichni kolegové mi zazpívali Happy Birthday, byl jsem v tu chvíli vlastně překvapený a zároveň dojatý," svěřil se nám herec.

Předloni oslavil herec kulaté padesátiny a zároveň odstartoval etapu další padesátky. "Jsou to přesně dva roky od premiéry Mýdlového prince a od té doby vždy v březnu víme, že Martin Dejdar slaví narozeniny a slaví i Mýdlový princ, a jsou to nádherné dvě mouchy jednou ranou," prozradila Tereza Kostková, která byla jednou z gratulantek.

"Do Marťase stačí ťuknout a on už se nezastaví. Šlape mu to a ta jeho energie mě nikdy nepřestane bavit. Vše nej chlape a hodně zdraví," popřál Michal Kavalčík. Další gratulace přijímal herec například od Vlastimila Zavřela, Václava Kopty, Vlasty Peterkové, Karoliny Gudasové nebo Josefa Vágnera.

"Dnes jsem oslavil své narozeniny téměř s dvěma tisícovkami diváků na Broadwayi, každé představení je na konci vlastně jeden velký mejdan," dodal Martin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám