Hlavní obsah
Článek

Moderátorka hlavních zpráv na Nově Renata Czadernová poprvé ukázala tříměsíční dceru Adélku. Renata, která si své soukromí velmi střeží se krásnou holčičkou pochlubila přímo ve své domovské televizi, kam ji přišla ukázat kolegům.

"Nemohu si vůbec na nic stěžovat. Dcera je strašně hodné miminko. Dokonce spí i v noci bez přerušení, takže jí dáme třeba v deset nebo jedenáct naposledy najíst, chrupe až do rána a probouzí se kolem sedmé hodiny," řekla Czadernová.

Doma péči o dceru zvládají skvěle, její partner jí prý se vším velmi pomáhá. "Mohu potvrdit, ano, přítel jej skvělý pomocník a perfektní táta. Děláme všechno kolem malé tak půl na půl. Kdykoli je třeba tak bez problémů přebaluje, krmí, dokonce Adélku i vykoupal a já jsem dostala nedávno propustku a mohla jít s kamarádkou na pokec a vínko, takže u mě naprostá spokojenost," doplnila.

Dceru krásná Renata porodila v prosinci a nyní si užívá mateřské dovolené. Dočasně ji po boku Petra Suchoně ve zprávách nahradila moderátorka Petra Svoboda. Renata rodila ve stejný den jako její bývalá kolegyně z Novy Emma Smetana. Otcem Adélky je podnikatel v oblasti marketingu Michal, se kterým moderátorka žije tři roky. V jejím životě nahradil manžela Davida Ochmana, se kterým se v roce 2014 rozvedli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám