Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Simona Stašová a hudební skladatel Ondřej Soukup na Českých lvech zastupovali film Baarová. Ale ani nečekali, že by svoje nominace proměnili. "Po tom, jak byl popravený kritikami, to byl vlastně trest smrti," řekl Super.cz Ondřej Soukup. "Nestačili jsme zírat, že jsme byli nominovaní já, Simona a filmový architekt," dodal.

"Zavolali jsme si a říkali jsme si, že je to neuvěřitelné," doplnila Stašová. "Byli jsme přímo zmateni, co se to stalo," pokračoval Soukup. Divácky byla ovšem Baarová úspěšná. "To je ta disproporce v tom národě. Přišlo na to půl miliónů lidí. Já si nemyslím, že by ten film byl špatný. Jsou tam scény, se kterými nesouhlasím, ale to byla režisérská licence," mínil Soukup. "Ale to je v každém filmu," dodala Stašová.

A na čem novém ti dva pracují? "Jsem divadelní herečka, takže pracuji na hře Tennesseeho Williamse Skleněný zvěřinec. 22. dubna máme premiéru v Divadle Bez zábradlí. Takže mám práce nad hlavu" prozradila Stašová. A Ondřej Soukup prý nedělá nic. "Už jsem všechno udělal, už nic nepotřebuju. Proč bych něco dělal? Jsem línej, starej a už se mi nechce nic dělat. Anebo vám lžu, to je další možnost," uvedl Soukup.

Reklama

Další články

Načítám