Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lenka Vlasáková má čtyři děti, takže za oblečení se u nich doma utratí hodně, I když mají v šatníku tak trochu komunismus a každý odejde v tom, co mu je a sluší. Ten poslední má smůlu. A kluci dědili i po holkách.

"Ještě nedávno si Sofie všimla, když uklízela, že má Johan mikinu po ní. Máme tam putovní věci, které mohli nosit všichni," svěřila nám. "Teď už si Sofie ode mě nic nepůjčuje, protože se odstěhovala, ale nějaké kousky mého oblečení si odvezla s sebou. Ale přiznávám, že i já nosila její věci, a teď už té prostřední bude patnáct, tak už se to začíná taky střídat. Ale zázračně mají obě holky menší nohu než já, takže boty mi neberou," dodala. "To se ale stalo mému muži, že ráno snídal a zjistil, že jeho conversky už odešly do školy," smála se manželka Jana Dolanského.

A co mohou dcery Lence brát? Potrpí si hlavně na výrazné barvy. "Mám ráda červenou, temně modrou, ale když je to ta jedna výrazná barva. U černé mě zase baví, když je tam nějaký zvláštní nečekaný tvar," prozradila Vlasáková s tím, že už má připravený i model na Českého lva od své oblíbené návrhářky Josefíny Bakošové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám