Hlavní obsah
Článek

Na oscarovou párty překvapivě dorazil i herec Josh Hartnett (38), který si před 16 lety zahrál s Benem Affleckem (51) ve válečném dramatu Pearl Harbor. Fešák, o němž není poslední dobou příliš slyšet, se na večírku pochlubil radostnou novinkou.

Na akci plné hollywoodských hvězd se Josh neztratil. Společnost mu totiž dělala partnerka Tamsin Egerton (28), která se také věnuje herectví. Drobná blondýnka na párty magazínu Vanity Fair vystavila zakulacené bříško, stejně jako Rosie Huntington-Whiteley (37), která je v očekávání s akčním hrdinou Jasonem Stathamem.

Josh Hartnett byl na oscarovém ceremoniálu velkým překvapením, protože o pozornost příliš nestojí. Po Pearl Hraboru sice natočil filmy Černý jestřáb sestřelen a Sin City: Město hříchu, ale poté to šlo s jeho kariérou z kopce. Výjimkou je jen hororový seriál Penny Dreadful, který se loni dočkal třetí sezóny.

Herecký pár se seznámil v roce 2012 a před dvěma lety se jim narodila dcera. Josh a Tamsin si však své soukromí přísně střeží a dosud neprozradili její jméno.

Reklama

Další články

Načítám