Hlavní obsah
Článek

Bude to už tři čtvrtě roku od chvíle, co si Zorka Hejdová (33) pořídila psího mazlíčka. Televizní a rozhlasová moderátorka si splnila sen a koupila si štěně čistokrevného pomeraniana, kterého pojmenovala Barny.

„Od první chvíle byl součástí naší rodiny, okamžitě se s námi sžil,” s nadšením uvádí moderátorka, která vnímá pořízení pejska jako dobrou průpravu na vlastního potomka. „Když  pod mou výchovou přežije pes, tak jsem připravená na dítě. Je dobré si to zkusit, protože takhle se člověk naučí nějaké zodpovědnosti,” říká Zorka, která se podle všeho osvědčila: „Dokonce k němu večer vstávám a zpívám mu ukolébavky.”

Zorka se snaží mít svého pejska neustále nablízku a občas si ho bere i do rádia. „Není to vždycky dobrý nápad, protože mi někdy štěká do vstupů. Reaguje na můj hlas a v podstatě během každého mého druhého vstupu je slyšet,” říká Zorka.

Moderátorka si bere pejska i do televize, což taky skončilo malérem. „Většinou je hodný, dostane hračku a hraje si s ní. Nikdo to neví, ale stačila chvilka nepozornosti a rozkousal zelený koberec ve studiu,” přiznala se Zorka a jedním dechem šeptem dodala: „Zatím na to nikdo nepřišel, tak snad to tak zůstane.” Zorko, to se po zveřejnění tohoto článku asi těžko podaří ututlat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám