Hlavní obsah
Článek

Ještě teď se Sabina Rojková vzpamatovává z úžasného zážitku. Herečka, známá ze seriálů Ulice, Já, Mattoni či pohádky Tři bratři, si zimu zpestřila pětidenním výletem do New Yorku, kam byla vyslána jako nová česká tvář známé americké kosmetické značky.

Bylo to vůbec poprvé, co byla Sabina v Americe. „Bylo skvělé vidět Empire State Building nebo Brooklyn Bridge,” nechala se slyšet herečka, která byla nadšená nejen z památek, ale třeba ze setkání s umělci street artu či z návštěvy výrobny kosmetiky.

„Poslední den nám vyšlo počasí, a tak jsem si užila procházku po Brooklynském mostu. Byl skvělý výhled na Manhattan, dokonce jsme z dálky viděli sochu Svobody,” zasnila se Sabina, která chodí s Vincentem Navrátilem, synem Veroniky Žilkové.

Hned po návratu domů čekal Rojkovou nepříjemný střet s realitou. „Bohužel mi nedorazil kufr. Po týdnu se mi vrátil zničený, ale nic z osobních věcí naštěstí nechybělo,” sdělila Sabina.

Rojková je nadšená, že se společně s Jitkou Schneiderovou stala tváří kosmetické značky. „Moc mě potěšilo, že jsem dostala tuhle šanci. Dřív jsem tuhle značku používala, a tak jsem nadšená. Líčila jsem se méně, ale po této zkušenosti se to mění a začínám víc experimentovat,” řekla Sabina Rojková, kterou kromě příjemných povinností spojených s kampaní čeká natáčení muzikálového filmu.

Reklama

Další články

Načítám