Hlavní obsah
Článek

Televize Nova pro diváky chystá další zábavný pořad. Jedná se o Chart Show, v níž budou představeny tematické žebříčky nejúspěšnějších hitů. První epizoda bude věnována tzv. kultovním hitům - „skladbám, které byly a jsou součástí zlomových okamžiků“, píší z Novy. Moderovat bude Libor Bouček (43), jako host vystoupí mimo jiné Karel Gott (†80).

Bouček bude žebříčky českých i zahraničních písní vyhlašovat společně se zakladatelem Akademie populární hudby Martinem Hrdinkou. Diváci na konci každé epizody zjistí, která hitovka získá první příčku.

„Snažili jsme se, aby diváci viděli největší hudební hvězdy, aby se připomněly největší hity, které hrály nějakou roli v našich životech. Jsem moc rád, že pozvání do jednoho z dílu Chart Show přijal i Karel Gott. Setkání s ním jsou vždy nezapomenutelná,“ uvedl Bouček.

A prozradil i další jména vystupujících: „Dále zazpívá Lucie Bílá, Petr Janda a dorazí i skupina Elán. Co se týká obsazení, Chart Show je zábavným pořadem, který přinese setkání s těmi nejvýraznějšími z českého hudebního světa,“ láká Libor, který je zároveň scenáristou pořadu.

První díl Nova odvysílá 18. února.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám