Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na každém večírku se vždy objeví někdo, kdo dostane od módních kritiků černého Petra. Na prezentaci španělské značky šperků, jíž v Česku propůjčila svou tvář Simona Krainová, padla karta na Romanu Pavelkovou (40). Ta totiž dorazila na koktejl párty v pohorkách a péřové bundě, kterou si ze začátku dokonce odmítla sundat z toho důvodu, že pod ní nebyla vhodně oblečená.

„Pravdou je, že celý den lítám po městě a mám na sobě outfit, který mám od rána. Šla jsem prostě z práce, cítím se trošku trapně, chtěla jsem se otočit na podpatku, respektive na pohorkách, a vyrazit zpět, ale řekla jsem si, že budu statečná,” vysvětlila svůj oděv Romana Pavelková.

Takové přešlapy se jí přitom obvykle, dle vlastního mínění, nestávají. „Většinou jsem vyladěná víc, než je třeba, dneska je to naopak,” uvedla Romana, která měla skutečně smolný den. Nejenže dorazila nevhodně oblečená na večerní párty, ale přivřela si palec na ruce do vrat a z toho jí slezl nehet. „Když se daří, tak se daří,” krčila rameny Romana Pavelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám