Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo z celebrit si letos netroufne na zcela průsvitné tričko nebo rolák, připomínající černé punčochy, jako by nebyl... Pro méně odvážné je tu varianta s přelepkami přes bradavky, pro kurážnější pak naostro. Co je ovšem pro letošní rok vyloučeno, je podprsenka. Ještě se jakž takž snese v tělové barvě, ale s černou, která působí lacině, jste vedle. Dosud zřejmě nejodvážnější kousek předvedla brazilská modelka Ana Braga, pro kterou ovšem není tento trend žádný problém. Jako Playmate má s odhalováním bohaté zkušenosti.

Braga si ovšem neponechala sexy top na večerní párty jako například nedávno modelky Kendall Jenner a Bella Hadid v Paříži, ale vyrazila v něm uprostřed dne v Los Angeles na nákupy.

Rodačka z Ria, která se v Brazílii, Venezuele i Rumunsku stala Playmate a po přestěhování do Kalifornie pokračuje převážně v lechtivém focení do pánských časopisů, v sobě zkrátka svou profesi nezapře...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám