Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadalo to na definitivní konec, ale člověk míní a život, jehož cesty jsou nevyzpytatelné, mění. A tak sice herec Jan Antonín Duchoslav dostal před Vánocemi od své o 23 let mladší přítelkyně Šárky kopačky, ale už jsou zase spolu. Že by jen chtěla ušetřit na vánočních dárcích?

V sobotu se na Luční boudě v Peci pod Sněžkou křtily tři knihy spisovatele Miloše Mareše a Jan Antonín Duchoslav byl pozván jako kmotr. A přivezl i svoji partnerku, která mu dala košem. „Miloš, ač se neznáme příliš dlouho, mi svými aforismy učaroval, a nejenom jimi. Křest jeho tří kouzelných knížek byl takový spontánní nápad,“ uvedl Duchoslav.

Nás ale hlavně zajímalo, proč je zase s přítelkyní, když nedávno potvrdil rozchod? „A neptejte se mě na Šárku. I Býk se může zachovat jako vůl! (Antonín je narozený v Býku). A abych to popsal právě v Milošově duchu, vypůjčím si jeden z jeho aforismů: Nejde začínat znovu. Lze jenom pokračovat jinak," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám