Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bizarní páreček, který vznikl při natáčení pořadu Prostřeno, nebyl jen chvilkovým poblouzněním. Jak Super.cz informoval, Regina z VyVolených a ochránce žen Zdeněk Macura (49) spolu strávili Vánoce a ani v novém roce okouzlení neopadlo.

Pár se spolu schází už přes dva měsíce. "Vztah spolu máme, ale zatím jenom na přátelské bázi," řekla Regina Top Staru. "Nikdo nemůže vyloučit, jak se to případně odvine dál," upřesnil Zdeněk, který prozradil, že by byl nejraději, kdyby se za ním Regina přestěhovala do Prahy.

"Už jsem měl pro Reginu připravený i pokojík, kde by mohla být. Všechno má svůj čas a vývoj. Není dobré věci hrotit a urychlovat," doplnil. Jeho milá ale stále váhá, protože její dcera žije v Brně. "Má tam rodinu, takže není tak jednoduché přesunout se do Prahy. Ale už se sem těší na nějaký výlet," dodal Macura.

Sám ale vzápětí šokoval, když svěřil, že už také dítě má. "Jednoho potomka mám, ale to je vše, co mohu říct, protože mám přísný zákaz zmiňování jakýchkoli detailů. Ale ještě bych si v životě přál tak tři čtyři děti," překvapil.

Nyní si oba hlavně hledají práci, problém mají prý proto, že jsou mediálně známými tvářemi. "U klasických firem jsou dveře zavřené. Musel jsem se poohlédnout po pracích, kde je nezajímá, jestli člověk je v médiích, anebo ne," přiznal Macura, který momentálně jezdí taxíkem. Regina se zase chystá vycestovat do zahraničí jako tanečnice. Společně ale také pracují na projektu pro týrané ženy a zadlužené lidi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám