Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco miliardář Karel Janeček se už dávno oženil, jeho bývalka Jana Doleželová (42), kterou před časem pokořil před celým národem, když přiznal, že randí i s jinou, se svatby asi hned tak nedočká. Plány na její letošní veselku se totiž rozpadly jako domeček z karet. Jenže jak se zdá, nejde o žádný krach partnerství, ale o velmi příjemné zprávy!

Lékárnice a modelka Doleželová, kterou zlí jazykové už léta nepěkně označují za zlatokopku (samozřejmě jde o hnusné a nepravdivé osočení), randí už delší čas se zámožným podnikatelem Davidem Trundou.

Před rokem došlo k zásnubám a říká se, že po nich by měla samotná veselka následovat do roka a do dne. Jenže smůla, svatba se odložila.

„Svatba se posouvá z rodinných důvodů, které vám nebudu říkat, řeknu vám je tak za měsíc. Vztah se posunuje dál, máme tam mnoho novinek, které teď nechci prozrazovat. Chci si je v klidu užít a vychutnat a ne zároveň s nimi organizovat svatbu. Jsou ale velmi příjemné.“ sdělila nám podnikatelka. Co jiného, než radostné očekávání by to mohlo být?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám