Hlavní obsah
Článek

Producenti chystaného trháku Hranaři se slitovali nad zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48) a nabídli jí lukrativní nabídku. Chtěli po ní, aby jim k titulní písničce filmu nazpívala vokály. Bartošová ale přes prostředníka vzkázala, že je zatím v takovém stavu, že není schopná kamkoliv přijít, natož zpívat.

„S touto myšlenkou jsme koketovali docela dlouho, ale rozhodovali jsem se, jestli jí to máme nabídnout. Po důkladném zvážení jsme kontaktovali jejího bývalého manažera Pavla Páska, po kterém jsme chtěli, aby nám spolupráci zprostředkoval. Ale ani on neuspěl,“ svěřila se Super.cz šedá eminence filmu Zdeněk Kubík, o jehož životním příběhu vypráví film Czech Made Man.

Ten už ale vymyslel, jak získat hlas Bartošové, aniž by zkolabovaná zpěvačka musela vyjít ze své skrýše. „Zpočátku jsem navrhoval, že vezmeme nahrávací zařízení s sebou a pojedeme za ní. To ale neprošlo. Takže jsem si říkal, že bychom mohli nějaký hlas vytáhnout z jakékoliv její starší písničky a ostatní dodělat elektronicky. Myslím si, že to není špatný nápad. Ani bychom za to snad nemuseli platit, protože půjčit si sekundu nějakého tónu a udělat z toho elektronický zpěv snad ani není zpoplatitelné. Uvidíme ale, jak to bude dál. Situace se totiž vyvíjí a už se nám ozval člověk, který by to dokázal zařídit,“ prozradil Kubík, který taky tak trošku, stejně jako hrdinové filmu, žije na hraně. Mezi filmaři se totiž spekuluje, že vznik filmu s poměrně velkorysým rozpočtem padesát pět miliónů korun finančně podpořil i uprchlý byznysmen Radovan Krejčíř.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám