Hlavní obsah
Článek

Modelka a žurnalistka Peaches Geldof (22) se sice tentokrát nepromenádovala na módním mole, ale přesto na sebe během přehlídky pořádně upozornila. Nepřehlédnutelná byla totiž její extrémně vyzáblá postava, když se svým přítelem Thomasem Cohenem seděla mezi přihlížejícími. Peaches přitom dřív nepatřila mezi vysloveně hubené modelky, a proto se začalo spekulovat o jejích problémech s drogami, ty však Geldof razantně popřela.

Peaches se účastnila módní show Y-3 japonského designéra Yohji Yamamota pro Adidas na jaro 2012. Modelka sice uvedla, že za jejím dramatickým úbytkem na váze nestojí drogy, ale mnozí si myslí opak. Nedávno totiž byla spatřena v Londýně v butiku Vivienne Westwood během Vogue’s Fashion Night Out s podivnými podlitinami a modřinami na rukou v oblasti žil. Geldof, která byla například dříve tváří módního domu Debenhams, však zarputile tvrdí, že se jednalo o lupénku.

Jedno je však jasné, pokud se její současné fotky porovnají s těmi, které nafotila před rokem a půl pro značku spodního prádla Ultimo, je zřejmé, že úbytek na váze je opravdu rapidní. I flitrové šaty, které si mladá Britka vzala na přehlídku, na ní visely jako na ramínku.

Reklama

Další články

Načítám