Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká média před měsícem intenzivně řešila případ ženy jménem Wendy Dickey ze státu Georgie, která oblékla svou teprve tříletou dceru Paisley do dětské soutěže jako prostitutku z filmu Pretty Woman. Děvčátko v paruce, vyzývavých šatech a ve vysokých latexových kozačkách nad kolínka vypadala jako mladší kopie Julie Roberts, která si v roce 1990 slavnou roli prostitutky Vivian zahrála. Matka se však ihned stala terčem kritiky a dnes dokonce přiznává, že se obává o holý život. Chodí jí totiž prý i výhružky smrti.

Tříletá Paisley se takto oděná objevila v televizní show Toddler and Tiaras vysílané na stanici TLC a šokováni byli zjevně i diváci v publiku, kteří nevěděli, co si o vystoupení malé holčičky jako prostitutky myslet. Matka se později hájila, že mělo jít o recesi podobné těm, které se objevují v animovaných filmech, například když ve filmu pro děti jsou narážky, které pochopí jen dospělí. Její podrobnější vysvětlení celého záměru je obsaženo ve videu.

Lidé však zjevně pochopení pro její smysl pro humor nesdíleli. A někteří byli pohoršeni dokonce natolik, že se rozhodli ženu vystrašit výhružkami.

Reklama

Další články

Načítám