Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) má za sebou dva úspěšné koncerty v O2 areně, které přesunula z listopadu kvůli hlasové indispozici způsobené zánětem průdušek.

Mnohonásobná slavice odložení koncertu těžce nesla, ale fanouškům všechno vynahradila. „Kostýmy, andělíčky, podepsané fotky i CD mám připravené. Ani nevíte, jak moc se na vás těším,“ napsala těsně před nedělním dvojkoncertem Bílá fanouškům.

Zpěvačka na koncertech vystřídala dvacet převleků a celkově zazpívala 93 písniček. Bílá fanouškům představila průřez celou svou tvorbou. Zpívala písničky se symfonickým orchestrem i drsné pecky od Arakainu.

Vysočanskou halu dojaly i písně, kterými Bílá vzpomněla na Leonarda Cohena (Hallelujah) a dále intepretace největšího hitu Mariky Gombitové Vyznanie. Publikum vyprovodilo Lucii Bílou bouřlivým potleskem, což zpěvačku viditelně dojalo.

Nechyběly dokonce ani slzy v očích. Dva koncerty ve vysočanské areně si Bílá nadělila k loňským padesátým narozeninám. Když musela koncerty ze zdravotních důvodů přesunout, málem se zhroutila. Týden před nedělními koncerty proto téměř nevycházela ven, aby se nenakazila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám