Hlavní obsah
Článek

Hvězda nováckého seriálu Ulice Šárka Ullrichová (49) je konečně šťastná. Po dlouhých měsících samoty se na ni pousmálo štěstíčko a našla spřízněnou duši. „Ano, je to pravda, mám konečně partnera a jsem šťastná,“ svěřila se Super.cz herečka.

Ullrichová, která naposledy chodila s fotografem Jakubem Ludvíkem, ale o začínajícím vztahu zatím nechce moc mluvit. Přece jen ale trošku ze svého soukromí prozradila. „Je to herec, který žije v New Yorku. Takže to není Čech, ale Američan. Seznámili jsme se v Praze a jsme spolu teprve od sedmého července,“ prozradila herečka, která by nerada svůj nový vztah zakřikla.

„Je to trošku složitější v tom, že on žije v New Yorku a já ve Zbraslavi. Ale snad tu dálku ustojíme. Zatím vám ale jeho jméno prozrazovat nebudu,“ dodala herečka, která nejenže je čerstvě zamilovaná, navíc začala dělat něco pro své tělo. V sobotu večer si dokonce střihla pětikilometrový maraton Mattoni Grand Prix.

„Celý červenec jsem trénovala, takže jsem si troufla. Ještě v neděli jsem byla plná endorfinu, takže to byl výborný pocit,“ prozradila herečka, která běhala za tým Armády spásy. „Rozhodla jsem se, že splním svou občanskou povinnost a pomůžu potřebným. I kdyby to bylo jen mediálně. Já sama dost dobře vím, jaké je to být na dně, protože jsem si tím prošla,“ ukončila Ullrichová, která se léčila za závislosti na drogách a alkoholu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám