Hlavní obsah
Článek

Ještě že obchodníci s luxusním zbožím mají dcery bosse Formule 1 Bernieho Ecclestona. Petra a Tamara totiž neváhají rozhazovat miliardy svého tatínka. Tamara (27) si teď pořídila vanu z jednoho kusu křišťálu v přepočtu za 28,6 miliónu korun. Prý je to výhodná koupě, protože ona sama tráví koupelemi velkou část svého života. Její dům v londýnském Kensingtonu má už teď hodnotu 1,3 miliardy korun.

„Ano, je to pravda. Museli mi najít dost velký krystal, z něhož vytvoří moji vanu. A stálo to tolik peněz, protože jsem kvůli tak těžkému krystalu musela podpořit stávající podlahu, drahé je také formování kamene a jeho leštění,“ přiznala Tamara.

Její o pět let mladší sestra Petra si koupila dům v Los Angeles za 2,6 miliardy korun. Získala jej od rodiny zesnulého producenta Aarona Spellinga. Přitom Petra se před dvěma týdny vdávala a její svatba stála další stovky milionů, obchodníci s luxusním zbožím a potravinami si mohli jen mnout ruce. Na opulentní recepci u Říma se objevili také skupina Black Eyed Peas, zpěvačka Alicia Keys, zpěvák Andrea Bocelli, DJ David Guetta a Eric Clapton zahrál páru k prvnímu manželskému tanci.

„Když máte peníze, lidé si myslí, že život musí být dokonalý. Ale já mám pořád stejné problémy jako každý jiný. Vzbudím se a cítím se tlustá a ošklivá. Mám mindráky. Hádám se s přítelem. Máme rodinné problémy,“ dodala Tamara k životu v luxusu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám