Hlavní obsah
Článek

Opravdu to takhle Lucie Borhyová (46) plánovala, nebo se prostě přepočítala a navzdory všem plánům být za decentní sexbombu se odhalila nejvíc ve svém životě? V úterý se konal křest kalendáře největší moderátorské hvězdy Česka, na který přišla v šatech, které by dokázaly schovat maximálně tak milimetrové mateřské znaménko. Mrkněte na fotky!

Lucii na křtu fotek, které se opravdu dost povedly, hodně záleželo, kalendář fotila poprvé po devíti letech. A tak se na něj nechala zajímavě výrazněji nalíčit Pavlem Kortanem a sehnala si speciální šaty. Jenže jako by zapomněla na to, že fotoaparáty mají blesky a kamery světla. Všechno to proniklo přes sporou látku a Borhyová před zástupci médií na lodi u pražského Anděla, kde se akce konala, stála jako obnažená.

„Nafotili jsme devatenáct snímků, měli jsme problém z nich vybrat třináct fotek do kalendáře. Věděla jsem, do jaké míry bych se odhalila. Dopředu jsme to konzultovali s fotografem, s vizážistkou a stylistkou. Z Prahy jsme jeli stoprocentně připraveni. Věděla jsem dopředu, co ukázat a co ne,“ řekla Super.cz před akcí v soukromé kajutě Lucie.

To ještě nevěděla, že až vyleze mezi lidi, budou její šaty působit úplně jinak a že toho ukáže tolik...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám