Hlavní obsah
Článek

Šestý a zároveň závěrečný díl filmové série Resident Evil nazvaný Poslední kapitola se sice v našich kinech objeví až koncem ledna, ale jeho světová premiéra se odehrála už toto pondělí v Tokiu. Nechyběli na ní pochopitelně režisér Paul W.S. Anderson (51) a hlavní hvězda Milla Jovovich (40), ale ani jejich devítiletá dcera Ever, která si všechny okolo získala svou bezprostředností.

Jako ryba ve vodě se před plátnem i po červeném koberci pohybovala bývalá modelka Milla, kterou davy lidí, kamery ani blesky fotoaparátů rozhodně nerozhází. Exhibicionistické vlohy ovšem očividně podědila i její dcera, která vedle maminky vplula na scénu ve starorůžových zdobených šatech, ve kterých si musela připadat jako princezna.

To její maminka zvolila o dost úspornější model zdobený ptačími pery. Režisér celé série, díky které vzniklo jedno z nejpevnějších hollywoodských manželství, měl být nač pyšný. Chyběla už snad jen jejich druhá dcera Dashiel Edan, ale vzhledem k jejímu věku (1,5 roku), je to více než pochopitelné...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám