Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Zdeňka Žáka známe nejen z inscenací uváděných v Divadle Bez zábradlí, které uspořádalo vánoční trh ve prospěch Nadace Slunce pro všechny, na nějž herec dorazil i s manželkou a vnoučkem, ale také z mnoha seriálů - ze Života na zámku, Ordinace v růžové zahradě, Ohnivýho kuřete, Vražd v kruhu, Doktorů z Počátků, Ulice, Život je ples...

Mnoho herců se na trhu, kde se prodávaly výrobky z chráněných dílen zmíněné nadace, zastavilo cestou na večerní představení, Žák dorazil, přestože ten večer nehrál. Doprovázela ho manželka a vnouček. „Vyrazili jsme ve trojce, ochutnali, co se tu nabízí, a přiznávám, že na těch sladkostech by se dalo ujíždět. Musí se jen ochutnávat a ne se jimi cpát, protože by linie zaplakala. Proto jen testujeme,“ usmíval se herec.

Uždibovala i Dáša Zázvůrková, která se postavila za prodejní pultík. „Nejde jen o sladkosti. Vyrobili tu a prodávají věci pro chuť, ale i parádní drobnosti pro kuchařky, třeba chňapky. A líbí se mi i ozdoby na vánoční stůl,“ řekla herečka, která stejnou měrou prodávala, jako i nakupovala.

Reklama

Další články

Načítám